За мен

Ще разкажа повече за мен

важно е пациентите да познават лекаря си

За мен

Здравейте! Казвам се Ангелина Недялкова.

Завърших медицина в МУ-Пловдив през 2013 година.През 2014-та започна един от най-ценните периоди в професионалното ми развитие – постъпих на работа и започнах специализация в клиниката по Ендокринология и болести на обмяната към УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД. Получих много от лекарите в клиниката – прекрасни професионалисти и хора, които щедро раздаваха опита и експертизата си, споделяха знания с мен. Най-важни обаче останаха уроците, които научих от своите пациенти. Заедно с тях срещнах предизвикателствата на изключително богата ендокринна патология, много различни и тежки случаи. Щастлива съм, че професионалният ми път мина именно от там, за да ме обогати като лекар и човек, да ми вдъхне увереност, да ми покаже нови хоризонти и най-добрите практики и подходи в лечението на ендокринни заболявания!

Вдъхновението

Истинското ми вдъхновение се появи през декември 2018 година с раждането на дъщеря ми Биляна <3 Благодарение на силите, които ми дава всяка нейна усмивка, майчинството не ме откъсна от медицината, а напротив – послужи ми като мотивация да повиша квалификацията си, да натрупам знания в различни сфери, които да комбинирам с ендокринологията, за да бъда още по-полезна на своите пациенти. Така навлязох в полето на функционалната и интегративна медицина и диетологията. Завърших редица обучения и курсове, посветени на храненето и диетиката, както и на съвременните тенденции и проблеми в ендокринологията. Тогава реших да създам и този сайт – за да бъда максимално близо до своите пациенти и да споделям опита, вярванията и препоръките си с всеки, който има нужда от съвет как да се справи с даден проблем, да открие точна диагноза за състоянието си или да започне да води по-здравословен живот.

Подходът

Детайлите в работата ми са ключови, затова разглеждам всеки случай индивидуално и от всички страни. Не лекувам пациентите си „по схема“,  само защото е наложена в практиката. Търся конкретната причина и се стремя да избирам най-ефикасния подход и комплексна терапия, съобразена с индивидуалните потребности и проблеми на всеки. Уверена съм, че само така можем да постигнем цялостно решение и дълготрайни резултати!

Съветвам своите пациенти да не отлагат грижата за здравето си и да обръщат внимание на сигналите, които тялото им дава. За всяко неразположение, независимо колко маловажно ни се струва, има причина. Ако тя бъде открита и лекувана навреме, можем значително да подобрим общото си състояние и да избегнем задълбочаване на проблема в бъдеще.

Вашето доверие

Днес увереност ми давате всички Вие, които ми се доверихте и споделихте напредъка си с мен, а когато здравословната промяна зарази и Вашите семейства, смятам мисията си за изпълнена, а посоката – за правилна!

За да оправдая доверието, което имате в мен като лекар и здравен коуч, аз продължавам да полагам ежедневни усилия, да актуализирам знанията, услугите и програмите, които Ви предлагам, за да могат да отговарят на Вашите индивидуални нужди.

Благодаря Ви, че продължавате да сте до мен и да ме вдъхновявате да бъда по-добра всеки ден!

С грижа: Др. АнН

Може да научиш повече за мен

от това видео

За какво мога да ти бъда полезна?

предлагани услуги

Хранене и начин на живот

Хранене и начин на живот

Консултация за хранене и начин на живот.Имаш нужда от цялостна...

Научи
Онлайн консултация

Онлайн консултация

Защо да изберете онлайн консултация?Нуждаеш се от второ...

Научи
Хранителни режими и програми

Хранителни режими и програми

За какво ще Ви помогне хранителният режим?Какво може да очаквате от...

Научи
Провеждане на уебинари

Провеждане на уебинари

Какво представляват уебинарите?Какви теми ще объждаме на тях и защо да ги...

Научи
Преглед в кабинета

Преглед в кабинета

Кога да се прегледате при ендокринолог?Какво да очаквате от прегледа при...

Научи