Провеждане на уебинари

Провеждане на уебинари
Провеждане на уебинари

Провеждане на уебинари

Уебинар буквално означава онлайн семинар. Уебинар е събитие, което се посещава изключително от онлайн аудитория за разлика от уебкаста. Може да го срещнете още като уебсъбитие, уеблекция или виртуално събитие.

Хората могат да се включат в уебинара от компютър, таблет или смартфон. Има различни опции за провеждането на една такива лекция.

Какви са предимствата на уебинарите?

  • За разлика от традиционните семинари, които предполагат струпване на хора в зали, уебсъбитията са безопасни
  • Дава ви комфорт и може да го гледате от приятна за вас обстановка
  • Може да зададете вашите въпроси без да се притеснявате от останалите участници в събитието
  • Може да го гледате в удобно за вас време на запис, ако сте пропуснали часа на живото излъчване

Защо да изберете уебинар, който е проведен от мен?

Това ще ни даде възможност да беседваме онлайн по различни теми, които ви вълнуват. Ще се постарая да получите актуална и полезна информация. После ще отговоря на въпросите ви и ще се опитам да ви обясня на достъпен език нещата и да синтезирам най-важното.

На какви теми ще са уебинарите, които организирам?

Ще избирам популярни теми от еднокринологията, които засягат големи групи от хора – проблеми с щитовидната жлеза, захарен диабет, репродуктивни нарушения, естетични проблеми (акне, косопад или повишено окосмяване), репродуктивни нарушения, проблеми с хипофизата и надбъбречните жлези.

Другите теми на уебинарите ще бъдат свързани с начина на живот, храненето, различни диети и хранителни режими, диети при определени заболявания и нарушения, които биха могли да подобрят състоянието и за всичко останало, което представлява интерес за вас.

Ако имате желание да посетите уебинар на определена тема, може да ми споделите вашите предложения.

Този тип срещи ще обявявам предварително и ще бъдат под формата на събития във Фейсбук. Там ще може да зададете предварително въпросите, които са важни за вас и искате да наблегна и да разгледам подробно в уебинара.