Хранене и начин на живот

Хранене и начин на живот
Хранене и начин на живот

Хранене и начин на живот

КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ХРАНЕНЕ И НАЧИН НА ЖИВОТ

Имате нужда да промените храненето си и начина на живот, но не знаете откъде да започнете? Искате да обсъдите храненето и физическата си активност с лекар, който да вземе под внимание съпътстващите Ви заболявания и здравословни проблеми?

Може да се срещнем по два начина – на живо в кабинета или онлайн чрез видео разговор. Консултацията е с продължителност 45 минути и ще обсъдим подробно храненето, начина на живот, методи за справяне със стреса в ежедневието, както и подобряване на съня.

ЗА КАКВО ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ТОЗИ ТИП КОНСУЛТАЦИЯ?

Консултацията за хранене и промяна на ежедневните навици ще Ви помогне да започнете промяна с малки стъпки и ще Ви даде една основа как може да промените навиците си към по-здравословни.

Промяната в начина на живот е първата стъпка за контрол на различните хронични заболявания и състояние като инсулинова резистентност, затлъстяване и наднормено тегло, артериална хипертония, захарен диабет, метаболитен синдром, синдром на поликистозните яйчници, репродуктивни проблемипроблеми с щитовидната жлеза и други.

ВЪРХУ КАКВО Е АКЦЕНТЪТ ПРИ ТОЗИ ТИП КОНСУЛТАЦИЯ?

Как да загубите/увеличите/поддържате теглото си спрямо целите, начина на живот и здравословното състояние.

Как да подобрите храненето си постепенно спрямо Вашите предпочитания и ежедневие.

Как да съчетаете Вашия хранителен режим с този на останалите членове на семейството.

Как да организирате пазаруването и приготвянето на храна.

Подобряване на съня.

Техники за справяне със стреса.

Има ли нужда да приемате хранителни добавки и какви.

Съвети за подходяща физическа активност спрямо желаните цели и здравословно състояние.

Какъв хранителен план е най-подходящ за Вас спрямо желаните цели, здравословно състояние и начин на живот към момента на консултацията.

Как да проследявате напредъка си и резултатите.

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ КОНСУЛТАЦИЯТА НИ?

Ще се представим едни на други и ще ми разкажете накратко какъв е поводът за консултацията ни.

Ще Ви задам насочващи въпроси, за да изясним допълнително здравословното Ви състояние и начина на живот.

След консултацията ще получите документ с препоръки – какви храни да избягвате/ограничите, какви храни да консумирате в по-големи количества, каква е базалната Ви обмяна и колко калории да приемате дневно/седмично, с каква физическа активност да ги съчетаете.

Запази час

Как да имате максимални резултати?

Може да съчетаете консултацията с хранителен режим, който е изготвен от мен. Ще е индивидуален и изцяло съобразен с Вашите характеристики, здравословно състояние, цели и предпочитания.

Освен хранителния режим, ще получите и полезна информация за хранителните вещества и съвети как да се храните по-здравословно и да подобрите здравето си.

Виж тук