Запази час

Часовете за нови пациенти са изчерпани! 

  В момента НЕ можете да изпратите заявка за записване на час, тъй като лимита за записване е изчерпан!
  Заявка за записване на час
  За да запишете час при д-р Недялкова, моля отговорете на следните въпроси и се запознайте с условията за записване на час.
  Полетата обозначени с * са задължителни.
  В момента НЕ можете да изпратите заявка за записване на час, тъй като лимита за записване е изчерпан!
  Лечението на здравословен проблем е бавно и изисква усилия и търпение. Това е промяна на начина на живот, на мисленето и главно на навиците, които сме създали. По време на този път към промяна може да изпитате чувства като гняв, безсилие, неразбиране и дискомфорт. Важно е да бъдете лично ангажирани с Ввашето лечение, за да видите подобрението в състоянието Ви. Тук е момента да си отговорите и на няколко важни въпроси.
  Колко от времето си можете да отделите на седмица? *
  Как предпочитате да се проведе консултацията? *
  Започвайки лечение ще бъде необходимо да отделите не малко средства за прегледи, проследяващи консултации или при друг специалист, изследвания, добавки и чиста храна, което е немалък фактор. Ние сме длъжни да Ви уведомим предварително с цел Ваше улеснение и информиран избор. След получаване на Вашата заявка, асистент от екипа ще се свърже с Вас за запазване на час. В случай, че не можем да се свържем с Вас в рамките на една седмица от подаването на заявката, заявката се счита за невалидна. Поради непредвидени ангажименти и боледувания както от Ваша страна, така и от страна на д-р Недялкова, часовете ще се записват за месец (например за м. юни 2023 г, юли 2023 г. и т.н.) без конкретна дата и час до изчерпване на бройката им, а 30 дни по-рано от екипа ще Ви се обадят отново за потвърждение и определяне на точен час. Часът може да се проведе както онлайн, така и в кабинета. Препоръката е, ако може, първият преглед да бъде на място в кабинета. Тази заявка се попълва лично и не може да запазите чрез нея час за друг човек или за Ваш близък. Запазен час не може да се преотстъпва на друг човек. За да запазите час, трябва да имате навършени 18 години. Имайте предвид, че часовете за нови пациенти са до 30 души на месец поради обективна възможност на д-р Недялкова да прегледа и консултира такъв брой пациенти, с цел невлошаване качеството на предлаганата услуга. Освен часовете в кабинета, тя има обучения, които налагат отсъствието ѝ, както и други проекти, по които работи и е ангажирана. Работата с пациенти с хронични заболявания изисква от лекаря да е в добра умствена и психическа кондиция, както и непрекъснато надграждане на знания с курсове и обучения, за да е максимално полезен на своите пациенти и в тази връзка д-р Недялкова ползва правото си на отпуск и почивка. Новите часове ще бъдат записвани до края на м. декември 2023г. Цените, които са обявени на сайта, подлежат на промяна, която ще е обявена 30 дни по-рано на сайта в меню ЦЕНИ. Плащанията за онлайн консултациите се извършват предварително седмицата преди часа, но НЕ по-рано и само след като имате потвърден час. Ако по вина на д-р Недялкова часът не се е осъществил, ще Ви бъде предложена друга дата за час или ще Ви бъде възстановена сумата за него. Ако прегледът Ви е след няколко месеца, може да започнете с промяната в начина на живот – хранене, физическа активност и почивка. Много съвети и идеи може да откриете в групата във Фейсбук „Вдъхнови се за промяната с мен д-р Ангелина Недялкова“. Понякога само това може да бъде достатъчно, за да отмените часа си и вече да нямате нужда от него. С уважение: д-р Недялкова и екипът ѝ
  След натискане на бутона "Изпращане" обработката на заявката ще отнеме няколко секунди. След това ще бъдете пренасочени към началната страница на сайта.