Онлайн консултация

Онлайн консултация
Онлайн консултация

Онлайн консултация

Запазете час за онлайн преглед или консултация с д-р Ангелина Недялкова, ако искате да спестите време, живеете извън София, имате нужда от мнението на ендокринолог или искате да консултирате със специалист храненето и начина Ви на живот.

Онлайн можете да направите:

  • Първичен или вторичен преглед
  • Консултация за хранене и начин на живот

Ще получите експертното мнение на опитен ендокринолог и диетолог лесно и удобно!

Необходимо е да имате предварително записан час и да бъдете пред екрана в уговореното време!

Преди часа ще получите напомняне, че д-р Недялкова Ви очаква за Вашия онлайн преглед!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ?

Често в забързаното ни ежедневие не намираме време да се погрижим за здравето си. Случва се да отлагаме профилактичен преглед или необходима консултация с месеци, дори с години, именно, защото не намираме време да отидем на лекар. За други, проблем се оказва достъпът до специалисти, особено, ако живеят далеч от големия град. Така различните здравословни проблеми се задълбочават, а ние започваме да се чувстваме все по-зле, докато накрая се принуждаваме да посетим лекаря си едва, когато състоянието ни е влошено. Решение на тези проблеми са именно онлайн консултациите.

Разбирайки нуждите на своите пациенти, д-р Недялкова предлага пълен набор от услуги онлайн, за да бъде от максимална полза за всеки, който се нуждае от ендокринолог или диетолог, без значение в коя точка на страната или света се намира.

УДОБСТВО, СИГУРНОСТ, СПОКОЙСТВИЕ

Провеждайки консултация онлайн, на първо място Вие печелите време. Освен, че спестявате времето за пътуване, Вие можете много по-лесно да планирате графика си така, че работата и семейните Ви ангажименти да не страдат, но и да не пренебрегвате здравето си.

Запазвайки час за онлайн преглед, Вие печелите и сигурност като избягвате всички рискове, на които ни излага настоящата епидемична обстановка.

Ако сте от хората, които изживяват силен стрес и свързват с неприятни емоции посещенията в лекарски кабинет или здравно заведение, то онлайн консултацията е идеално решение за Вас. Така Вие имате възможността да обсъдите здравословния си проблем със специалист, като сами изберете мястото, на което се чувствате спокойни.

УСЛУГАТА

Няма разлика между медицинската услуга, която ще получите онлайн от д-р Недялкова и тази, която бихте получили, ако изберете да отидете в кабинета. В рамките на около 45 минути Вие  ще бъдете „очи в очи“ и ще имате нужното внимание, за да споделите проблема си, да получите предписание за лечение или да Ви бъдат назначени необходимите изследвания.

Ще Ви бъде издаден амбулаторен лист и фактура, ако Ви е нужна.

Онлайн консултациите са удобни и при нуждата от вторичен преглед, на който да зададете уточняващи въпроси, да обсъдите резултати от вече направени изследвания и да Ви бъде предписана последваща терапия.

РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ

Онлайн прегледите са отлично решение за всеки, който има нужда от консултация със специалист ендокринолог или диетолог. Те са удобен вариант и за хората, решили да започнат борбата с вредните си навици и да направят промяна за един по-здравословен начин на живот.

За да даде най-доброто на своите пациенти, освен първични и вторични прегледи, д-р Недялкова предлага и пакетна услуга, която включва преглед и консултация за хранене и начин на живот. Тя е с продължителност около 60 минути, а към нея пациентите получават като бонус примерен  хранителен режим.

ВАЖНО

За да направите онлайн преглед или консултация при д-р Недялкова е необходимо най-напред да си запишете час. Ще получите имейл за потвърждението му.

Ден преди Вашия час, ще получите напомняне, че д-р Недялкова Ви очаква за онлайн консултация.

Заплащането на онлайн услугата  може да  направите от линка, който ще получите в имейла. Документите за прегледа се получават след направено плащане.

Ако при Вас възникнат промени в обстоятелствата и не можете да осъществите онлайн срещата с д-р Недялкова, молим да се свържете своевременно с нея!

Подробности относно начините на плащане и записване на час можете да намерите в рубриката Често задавани въпроси ТУК.