Въпроси и отговори

Често задавани въпроси

Трябва ли да имам предварително запазен час?

Да. Работя по график. Старая се да има около 15 минути отстояние между посещенията, за да избегна струпването на хора и да има възможност за дезинфекция след всеки преглед.

Трябва ли да имам запазен час за онлайн консултация?

Да. Независиом, че е онлайн, времето за нея е същото, както за стандартна консултация в кабинета.

Какво се случва след като си запазя онлайн час за консултация?

Независимо дали се касае за час за преглед или онлайн консултация, ще получите телефонно обаждане за потвърждение на Вашия час. Затова е важно да сте посочили актуален телефон за връзка в контактната форма. След като е потвърден, часът Ви се счита за запазен.

Каква е продължителността на един преглед в кабинета или чрез видео разговор?

Стандартно около 45 минути. При всеки пациент това време е строго индивидуално и се определя спрямо конкретните му нужди.

Преглед или онлайн консултация да избера?

Ако не сте сигурни дали имате нужда от преглед или онлайн консултация, изпратете безплатно запитване или се свържете с мен.

Какво представлява консултацията по имейл или по месинджър?

Тя също е вид онлайн консултация, но за разлика от видео разговора, не е нужно да запазвате предварително час. Изпратете ми запитване чрез безплатната форма с кратко описание на проблема. Аз ще преценя можем ли да го разрешим чрез имейли или е нужна среща (онлайн или видео разговор) и ще се свържа с Вас. Консултацията по имейли се осъществява в рамките на 3 дни след получения имейл от Вас с детайлно описание на проблема Ви.

Кога и при какви състояния е подходяща консултацията по имейл?

Тя би могла да замени вторичиния преглед в кабинета. Подходяща е за за коеркция на вече назначена терапия. Може да се приложи в случаите, когато има установен ендоркинен проблем и имате нужда от второ мнение за терапията или състоянието Ви. Както и за анализ на вече извършени лабораторни изледвания.

Искам да знам, дали имам проблем и си пуснах тези изследвания. Може ли да ги погледнете и да ми кажете всичко наред ли е?

Да, разбира се. Това ми е работата. Запазете си час за видео разговор, преглед или консултация по имейл.

Работите ли с направление?

Не. На този етап нямам сключен договор с НЗОК и не преглеждам с направления.

Как мога да платя?

Можете да платите по банков път, PayPal или Revolut

Плащания се приемат само след потвърдена консултация/преглед от д-р Ангелина Недялкова. Ако по някаква причина или стечение на обстоятелствата такава не се осъществи, ще получите възстановяване на преведената сума (без разходи по допълнителните такси) в рамките на 7 работни дни.

Може да изшършите плащането си по няколко начина

1. По банков път

Приемат се само безкасови плащания – банков превод

Основание за плащането: въведете Вашите имена и вида на услугата – онлайн преглед, хранителен режим или консултация

Банкова сметка:
IBAN BG51RZBB91551012833772
BIC RZBBBGSF
ТБ Райфайзенбанк България ЕАД
Титуляр Д-р Ангелина Недялкова ИПСИМПЕ ЕООД

Освен по банков път плащане на услугите, които се предлагат от д-р Недялкова, може да бъде направено още по няколко начина:

2. Плащане с PayPal

Необходимо е да влезнете във Вашия акаунт и да извършите плащане за стойността на избраната от Вас услуга ( онлайн видео преглед, изготвяне на режим или консултация по имейл/друго средство за комуникация).

https://www.paypal.me/AngelinaNedyalkova

или info@drnedyalkova.com

3. Плащане през Revolut

Влезте в профила си в Revolut и изпратете сумата за избраната от Вас услуга и я посочете като основание на тел: +359885193688  Angelina Nedyalkova

Важно:

Суми, които не са съответни,  няма да бъдат обслужвани и ще бъдат връщани обратно.
Зарежда се само получената сума в акаунта в PayPal и Revolute, която не включва удържани комисионни или такси от PayPal/Revolut, ако има такива.
Време на зареждане: Зарежданията направени директно от сайта на PayPal/Revolut се обслужват от оператор само в работно време от Понеделник до Петък от 9:00 ч. до 18:00 ч.
Основание за плащането: въведете Вашите имена и избраната от Вас услуга.

Как става заплащането?

Консултациите по имейл/месинджър и видео разговорите се заплащат предварително по указаните начини. Трябва да получите потвърждение от д-р Недялкова или екипът ѝ по телефона, че консултацията ще бъде осъществена, след което може да извършите плащането. Прегледите се заплащат на място в кабинета.

Ако по някаква причина консултацията не може да се осъществи, ще си получа ли парите обратно?

Да. Ако по някаква причина консултацията Ви не бъде осъществена, ще получите възстановяване на сумата, която сте заплатили предварително, в рамките на 7 календарни дни.

Ще получа ли амбулаторен лист и рецепта, ако прегледът е онлайн?

Да. Независимо, че прегледът Ви ще протече под формата на видео разговор, ще получите амбулаторен лист и рецепта с нужните Ви лекарства. Може да ги получите на посочен от Вас имейл адрес. Ако имате нужда от оригинали, ще Ви бъдат изпратени по куриер. Разходите по доставката ще бъдат за Ваша сметка.

Срокът за изготвяне на документите е от 1 до 3 работни дни.

Д-р Недялкова не носи отговорност, ако забавянето е от страна на куриерската услуга.

Ако консултацията Ви се провежда по имейл или месинджър, няма да Ви бъде издаден такъв, защото те не могат да дадат изчерпателна информация за изготвянето му. Ще получите препоръки и мение на посочен от Вас имейл.

Ще получа ли документ за плащането

Да, освен банковото извлечение може да Ви бъде издадена и фактура.