Въпроси и отговори

Често задавани въпроси

Трябва ли да имам предварително запазен час?

Да. Работя по график. Старая се да има отстояние между прегледите, за да избегна струпването на хора и да има възможност за дезинфекция след всеки пациент.

Как става записването на часове?

Записването става единствено през сайта и услугата „Запази час“.

Освен ако нямате неотложен проблем, като: кръвна захар над 14 в продължение на няколко дни, бременност, кърмене, следродилна депресия, тиреотоксикоз, клиничен хипотиреоидизъм (ТСХ над 10) или друго неотложно състояние. Тогава може да ми опишете състоянието си в имейл на info@drnedyalkova.com и ако имам възможност, ще Ви предложа най-ранната възможна. Ако се забавя с отговора или не мога да предложа ранна дата, съветвам да се обърнете към друг колега, за да не отлагате лечението си.

Трябва ли да имам запазен час за онлайн консултация?

Да. Независимо, че е онлайн, времето за нея е същото, както за стандартна консултация в кабинета.

Как да си запазя час за онлайн преглед или консултация?

Най-напред си изберете час през специалната платформа на сайта ТУК.
Очаквайте да получите потвърждение по е-мейл.
Ако имате нужда от онлайн услуга
, трябва да я заплатите 1 ден преди Вашия запазен час. Ако прегледът Ви се поема от фонд за допълнително здравно осигуряване, то плащането може да стане и в деня на консултацията.
Плащането може да направите от връзката, която ще откриете в имейла за напомняне за Вашия час и ще получите няколко дни преди него. 
 Можете да изберете между първичен преглед, вторичен преглед, консултация за хранене и начин на живот, комплексна консултация (60 минути, включва преглед и консултация за хранене и начин на живот).
Заплащането на онлайн прегледите или консултациите трябва да стане преди  прегледа, с изключение на пациентите, които ползват фонд за допълнително здравно осигуряване. Ако до този срок не постъпи плащане, то часът Ви ще бъде анулиран автоматично.

Какво се случва след като си запазя онлайн час за консултация?

Ще получите потвърждение на посочения имейл и ще Ви напомним, че часът Ви наближава и д-р Недялкова Ви очаква за  онлайн консултация. Затова е важно да посочите актуален имейл адрес, а при нужда и телефон за връзка в контактната форма.

Каква е продължителността на един преглед в кабинета или чрез видео разговор?

Стандартно около 45 минути. При всеки пациент това време е строго индивидуално и се определя спрямо конкретните му нужди.

Преглед или онлайн консултация да избера?

Ако не сте сигурни дали имате нужда от преглед или онлайн консултация, изпратете безплатно запитване или се свържете с мен.

Искам да знам, дали имам проблем и си пуснах тези изследвания. Може ли да ги погледнете и да ми кажете всичко наред ли е?

Да, разбира се. Това ми е работата. Запазете си час за онлайн консултация или преглед. Изследванията винаги трябва да се интерпретират спрямо кнкретните оплаквания на човек и неговите индивидуални особенности, защото иначе те не са нищо повече от един лабораторен показател.

Работите ли с направление?

Не. На този етап нямам сключен договор с НЗОК и не преглеждам с направления.

Как мога да платя?

Можете да платите с карта чрез системата myPOS или по банков път.

Плащания за онлайн коснултациите се приемат в деня преди деня на прегледа (с изключение на пациентите, чийто преглед се покрива от фонд за допълнително здравно осигуряване). Ако по някаква причина или стечение на обстоятелствата той не се осъществи, ще получите възстановяване на преведената сума (без разходи по допълнителните такси) в рамките на 7 работни дни.

Плащане по банков път: Приемат се само безкасови плащания – банков превод
Основание за плащането: Въведете Вашите имена и вида на услугата – първичен или вторичен онлайн преглед, хранителен режим или консултация.
Банкова сметка:

IBAN BG51RZBB91551012833772
BIC RZBBBGSF
ТБ Райфайзенбанк България ЕАД
Титуляр Д-р Ангелина Недялкова ИПСИМПЕ ЕООД

Основание за плащането: Въведете Вашите имена или на човека, който ползва услугата и избраната от Вас услуга.

Как става заплащането?

Плащането на онлайн услугите става предвартиелно по начините, описани по-горе.
Прегледите в кабинета се заплащат на място.

Ако по някаква причина консултацията не може да се осъществи, ще си получа ли парите обратно?

Да. Ако по някаква причина консултацията Ви не бъде осъществена, в рамките на 7 календарни дни ще получите възстановяване на сумата, която сте заплатили предварително.
Ако при Вас възникнат обстоятелства, които Ви възпрепятстват да дойдете на преглед в записания час, молим да се свържете с д-р Недялкова своевременно и да предупредите! 

Ще получа ли амбулаторен лист и рецепта, ако прегледът е онлайн?

Да. Независимо, че прегледът Ви ще протече под формата на видео разговор, ще получите амбулаторен лист и рецепта с нужните Ви лекарства. Може да ги получите на посочен от Вас имейл адрес. Ако имате нужда от оригинали, ще Ви бъдат изпратени по куриер. Разходите по доставката ще бъдат за Ваша сметка.

Срокът за изготвяне на документите е от 1 до 3 работни дни.

Д-р Недялкова не носи отговорност, ако забавянето е от страна на куриерската услуга.

Ще получа ли документ за плащането

Да, освен банковото извлечение, може да Ви бъде издадена и фактура.

За плащанията в кабинета, както и за плащанията с карта, ще получите касов бон. Ако е нужно, ще Ви бъде издадена и фактура.

Може ли да Ви пиша по Viber или е-мейл, ако имам въпроси след консулктацията?

Към всеки първичен преглед (онлай или в кабинета) имате право на 2 безплатни имейла, в които да уточним назначените Ви изследвания и терапия. Към всеки вторичен преглед (онлайн или в кабинета) имате право на 1 уточняващ имейл на info@drnedyalkova.com

При ползване на услугата „Преглед и консултация за хранене“ имате право на 3 безплатни имейла.

Ако имате нужда от повече разяснения и комуникация, може да се възпозвате от услугата „Проследяване на ендокринологичен проблем за срок от 3 месеца“ или да си запазите час за вторичен преглед и подробно да объсдим състоянието Ви.

Ако съм Ви изготвила индивидуален режим, може да си комуникирате с мен неограничено по Viber или на имейла за периода на режима.