Онлайн услуги

Онлайн услуги
Онлайн услуги

Вземете онлайн услуга, която отговаря на Вашите конкретни нужди, здравословно състояние и цели и направете консултация с д-р Ангелина Недялкова, докато стоите пред екрана на телефона или компютъра си!

Ще получите експертното мнение на опитен ендокринолог и диетолог лесно и удобно, без да губите време и без да отлагате грижата за здравето си!

Възползвайте се от възможността за:

  • първичен или вторичен преглед
  • консултация за хранене и начин на живот
  • комплексна консултация

Необходимо е да имате предварително записан час и да бъдете пред екрана в уговореното време!

Преди часа ще получите напомняне, че д-р Недялкова Ви очаква за Вашия онлайн преглед!  

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ?

Често в забързаното ни ежедневие не намираме време да се погрижим за здравето си. Случва се да отлагаме профилактичен преглед или необходима консултация с месеци, дори с години, именно, защото не намираме време да отидем на лекар. За други, проблем се оказва достъпът до специалисти, особено, ако живеят далеч от големия град. Така различните здравословни проблеми се задълбочават, а ние започваме да се чувстваме все по-зле, докато накрая се принуждаваме да посетим лекаря си едва, когато състоянието ни е влошено. Решение на тези проблеми са именно онлайн консултациите.

Разбирайки нуждите на своите пациенти, д-р Недялкова предлага пълен набор от услуги онлайн, за да бъде от максимална полза за всеки, който се нуждае от ендокринолог или диетолог, без значение в коя точка на страната или света се намира.

УДОБСТВО, СИГУРНОСТ, СПОКОЙСТВИЕ

Провеждайки консултация онлайн, на първо място Вие печелите време. Освен, че спестявате времето за пътуване и чакане пред кабинета, Вие можете много по-лесно да планирате графика си така, че работата и семейните Ви ангажименти да не страдат, но и да не пренебрегвате здравето си.

Запазвайки час за онлайн преглед, Вие печелите и сигурност като избягвате всички рискове, на които ни излага настоящата епидемична обстановка.

Ако сте от хората, които изживяват силен стрес и свързват с неприятни емоции посещенията в лекарски кабинет или здравно заведение, то онлайн консултацията е идеално решение за Вас. Така Вие имате възможността да обсъдите здравословния си проблем със специалист, като сами изберете мястото, на което се чувствате спокойни.

УСЛУГАТА

Няма разлика между медицинската услуга, която ще получите онлайн от д-р Недялкова и тази, която бихте получили, ако изберете да отидете в кабинета. В рамките на 45 минути Вие  ще бъдете „очи в очи“ и ще имате нужното внимание, за да споделите проблема си, да получите предписание за лечение или да Ви бъдат назначени необходимите изследвания.

Онлайн консултациите са удобни и при нуждата от вторичен преглед, на който да зададете уточняващи въпроси, да обсъдите резултати от вече направени изследвания и да Ви бъде предписана последваща терапия.

РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ

Онлайн прегледите са отлично решение за всеки, който има нужда от консултация със специалист ендокринолог. Те са удобен вариант и за хората, решили да започнат борбата с вредните си навици и да направят промяна за един по-здравословен начин на живот.

За да даде най-доброто на своите пациенти, освен първични и вторични прегледи, д-р Недялкова предлага и пакетна услуга, която включва преглед и консултация за хранене и начин на живот. Тя е с продължителност 60 минути, а към нея пациентите получават като бонус хранителния режим „Вдъхнови се за промяната“.

ВАЖНО

За да направите онлайн преглед или консултация при д-р Недялкова е необходимо най-напред да си запишете час. Ще получите имейл за потвърждението му.
Ден преди Вашия час, ще получите напомняне, че д-р Недялкова Ви очаква за онлайн консултация. Ден по-рано е и времето, в което трябва да заплатите избраната от Вас услуга. Ако прегледът Ви се покрива от фонд за допълнително здравно осигуряване, то заплащането може да стане и в деня на консултацията.
Ако по някаква причина консултацията не се състои, платената сума ще Ви бъде възстановена.
Ако при Вас възникнат промени в обстоятелствата и не можете да осъществите онлайн срещата с д-р Недялкова, молим да се свържете своевременно с нея!  

Подробности относно начините на плащане и записване на час можете да намерите в рубриката Често задавани въпроси ТУК.