Bulgarian BG English EN

Онлайн консултация

Онлайн консултация

Онлайн консултация с ендокринолог

Имате нужда от онлайн консултация?

Онлайн консултациите направиха медицината по-достъпна. С тях може да имате бързо посещение от лекаря в дома или в офиса. За щастие, ендокринологията и различните метаболитни нарушения позволяват провеждането на такива консултации и могат да спестят на пациента тревогата от посещението му в кабинета в голяма част от случаите.

Първоначално бях резервирана към този вид медицински услуги. Смятах, че на пациентите ще им е по-трудно да ми се доверят. След провеждането на няколко видео консултации разбрах, че разсъждавам в грешна посока.  Те са много по-спокойни и по-бързо се отпускат в познатата им и уютна за тях среда, отколкото в кабинета. Това ни спестява време и ми позволява да задам въпроси, на които получавам искрени отговори.

Ако живеете в чужбина и Ви трябва мнение на ендокринолог, но нямате достъп във Вашата здравна система, не се колебайте да се свържете с мен.

Вече не е нужно да пътувате стотици километри, за да искате второ мнение от ендокринолог. Може да го направите онлайн.

Има два варианта за провеждане на онлайн консултация – чрез размяната на имейли и видео разговор. Всеки пациент има свободата да избере кой от тях е по-подходящ за него. И как ще се чувства по-добре да обсъди проблема си с мен. Независимо от вида на предпочетената консултация, трябва предварително да се запази час за нея и да се уговорим. Може методът, който сте избрали, да не е най-удачният. Въпреки чудесната работа, която върши телемедицината, понякога тя не може да замени преглед в кабинета. Ще обсъдим с Вас притесненията ми (ако имам такива), ще Ви споделя моите препоръки, а Вие ще изберете как да си комуникираме и дали да се съобразите с тях. Може да се свържете с мен с формата на сайта за безплатно запитване, като опишете накратко проблема, за който Ви е нужна помощ.

Има спешни медицински състояния, при които трябва да се потърси своевременно медицинска помощ в най-близкото спешно отделение или на тел. 112!